Berichten

De laatste maand van het jaar

Ondertussen zijn we de maand december ingestapt. Op weg naar Sinterklaas, Kerstmis en het einde van dit zeer speciale jaar, 2020. Een moment om eens te kijken wat het jaar gebracht heeft. Welke dingen we als geslaagd kunnen aanschouwen en welke als mislukt (of minder goed).

Ik ben alvast blij dat een mooi aantal van mijn dubbele kaarten een andere verzamelaar gevonden hebben. Maar toch zit ik nog met een mooi aantal. Zo af en toe doe ik eens een kleine actie, maar zoals echte winkels kan ik geen grote kortingen aanbieden. De kaarten die ik aanbied verkoop ik aan de prijs dat ik er ooit voor betaald heb.

Toch zal ik proberen nog een actie te verzinnen voor de feestdagen.

Ook zal ik ook nog nieuwe scans van de oudere kaarten maken, zodat U goed kan zien in welke staat ze zijn en wat er nog allemaal op te ontdekken valt!

In ieder geval wens ik U allen Prettige Kerstdagen en vooral een Voorspoedig, Gelukkig en Gezond Nieuwjaar!

Patrick

Ps: vermoedelijk zal ik na de feestdagen weer over een aantal extra kaarten beschikken

Have any Question or Comment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichtjes

19 - 04 - 2021