Nieuwe ‘oude’ kaarten te koop

Voila, ik had het reeds aangekondigd en nu is het zo ver: er staan een dertigtal ‘nieuwe’ kaarten online. Vele staan reeds in aanbieding… De snelste kopers zullen er het meest baat bij hebben… Maar zoals ik een paar dagen geleden staan er ook een aantal te koop op Delcampe.net.

Ik moet nog steeds enkele honderden kaarten bekijken en vergelijken… Ik hoop dat er geen dubbels bijzitten maar ik vrees ervoor! In ieder geval is de volgende update voorzien op   heart 14 februari 2019 – 08:00 ❗

Wil je mijn collectie eens bekijken? Dat kan: je kan ze terugvinden op http://postkaarten.3970leopoldsburg.be. Weet wel dat dit (nog) niet mijn volledige collectie is. Ik ben in blijde afwachting van een nieuwe scanner zodanig dat ik ze nog sneller en in betere kwaliteit online kan plaatsen!

Groetjes,

Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *