Berichten

Nieuw sinds dit jaar!

 

 

Vanaf dit jaar zullen ook de kaarten die ik mijn winkeltje op Delcampe.net heb staan terug te vinden zijn in deze winkel… Dit zijn er echter nooit zo heel veel. Maar voor mij gewoon een kwestie om ook bezoekers van Delcampe naar deze shop te leiden! Mocht je een kaart zien die je wil kopen, maar je gebruikt Delcampe niet, laat het mij dan weten d.m.v. een mailtje (via het contacformulier) met de vermelding van het PP-nr en ik zorg ervoor dat ze in deze winkel beschikbaar wordt.

Have any Question or Comment?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DateCounter error: startDate attribute is required. - DateCounter error: startDate attribute is required. - DateCounter error: startDate attribute is required.